73 Fastkedjad (18/365+1)


Ser ut som om det är kedjan som är fastkedjad 🙂

5 reaktioner till “73 Fastkedjad (18/365+1)

  1. Läckert! En effektfull bild du skapat. Jag tänker utifrån miljön att du råkat springa på motivet lite i farten, på väg mot dörren, och ändå lyckas du komponera en så snygg bild. Kedjan är verkligen stjärnan i fotot, så det är klockrent till temat. Det röda gör sig fint mot det svarta och sen krukan som en sorts pendang. Speglingen pricken över i.

  2. Vilken intressant bild! Undrar varför man kedjat så med så kraftig kedja och stora hänglås! En riktigt läcker bild som gör att man får fundera lite och snyggt med de starka färgerna, grönt och rött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.