102 Gågata (17/365+1)

17 reaktioner till “102 Gågata (17/365+1)

 1. Wow…säger jag bara ! Bilden har allt och som skapat för ett lockande julvykort ! Där skulle jag mer än gärna vilja gå.

 2. Oj, här kan jag nog bara instämma i hyllningskören 😀 Så läcker bild med ett härligt ljus, julstämning och den gamla bilen som pricken över i:et.

 3. Snygg bild med härligt djup. Lite kul att gammalt möter nytt: de gamla husen och den äldre bilden ´tillsammans med modern julbelysning. Härlig bild tycker jag.

 4. Aha, nu är det du som är/varit där! Kul att få se gatorna med det fina julpyntet. När vi var där 6-9 Nov stod de just och satte upp de allra första grankvistarna vid en restaurangentré, men resten kom först när vi åkt hem. Nu har jag kommit igång med publiceringen för 2020 – även om fototillfällena varit få hittills. Jag började med ”var är jag nu?” så får jag passa mig för vad jag publicerar från resan så det inte blir för lättgissat, hihi.
  Vackert foto med härlig stämning och läckert djup. Snygga linjeplaceringar och jag lärde mig ngt nytt. Att en ”Stor” bil i förgrunden tillför ngt bra istf vara i vägen. Hade ni en bra resa?

  1. När vi åkte hem den 10 januari höll de på att plocka ner julpyntet på flera ställen.
   Vi hade några härliga dagar. Fint väder och sol hela tiden och 17-21 grader mitt på dagen (trots temperatur runt nollan på morgnarna).

   1. Vilken skön temperatur! Ja, det får nog bli Rom fler ggr även för mig. Jag gillade stan. Tack för alla fina bilder därifrån. Dina Rom-bilder från tidigare år bidrog förresten till min förväntan före novemberresan 🙂

 5. Vilken mysig gågata som är fint dekorerad. Bilen är läcker men lite för blank för min smak. Själva bilden har du fått till väldigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.