Stadshuset, Stockholm

4 reaktioner till “Stadshuset, Stockholm

  1. De där valvbågarna är ju bara så vackra. Tänk att jag aldrig har fotat där, jag måste göra Sthm någon gång snart. Din första bild med den gula färgen som återkommer, från taket genom löven och insidan av valven, är så himla bra. Men alla bilder är fina, mycket lyckad bildserie. Kul med henne som står och tar en selfie. Det vackra fönstret med vinet, valven utan folk, och så helheten. De våta gatstenarna ett extra plus, men dem fick du ju på köpet. Sen måste jag nämna ljusblänket som finns i andra bilden, mellan personens armar, den som är till höger, lite roligt.

    1. Jag har nog inte heller fotograferat där tidigare. Möjligen någon gång för länge sedan. Men nu blev det några bilder. Det var så fint motljus från valvbågarnas öppningar. Ljusblänket du skriver om, såg jag inte förrän vid redigeringen av bilderna. Tack för din fina kommentar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.