207 Pyroteknik (1/365)

26 reaktioner till “207 Pyroteknik (1/365)

 1. Väldigt snyggt fångat och kul att du vågade dig dig på atthoppa på utmaningen igen.
  Det borde jag också gjort för att få igång inspirationen som nu går på lågvarv 😀

  1. Tack 🙂 Ja, det ska bli kul att vara med ett år igen. Jag tycker faktiskt att det bidrar till inspiration när man måste klura ut lösningar på alla teman, som inte alltid är så enkla. Det känns också bra att ha som ett av flera mål för sitt fotograferande.
   Det går ju att hoppa på utmaningen fram till den 15 februari om det inte är fullt 🙂

  1. Konstigt. Ingen annan har sagt något om att det skulle vara problem. Och den här kommentaren har jag ju fått. Även ditt svar på min kommentar om renen 🙂

 2. Vad roligt att du är med igen. Oerhört snygg fyrverkeribild. Jag stod beredd med kameran på stativ och framgooglade rekommendationer för inställningar. När jag kom ut upptäckte jag att det regnade och just regnskydd var inget som fanns med i mina förberedelser. Snopet nog fick jag gå in och skåla med vännerna i stället. Det var kul det med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.