Eget tema 51 – December (365+1/365+1)

December månads bild i min årsserie från Bräknelyckan i Sölvesborg och samtidigt årets sista bild i fotoutmaningen. Jag hade hoppats att få åtminstone en bild med lite snö, men så lär det inte bli. Väderprognosen för årets sista dagar visar fortsatt mildväder, mestadels mulet och flera dagar med regn.

Bilden tog jag igår 2020-12-25 kl 12.07. Tidigare månadsbilder hittar du här: januarifebruarimarsapril,  majjunijuliaugustiseptember, oktober och november.

25 reaktioner till “Eget tema 51 – December (365+1/365+1)

  1. Det märks tydligt hur avlångt vårat land är. Här uppe i norr har vi massor av snö, men varmare än vad vi brukar ha denna årstid.
    Grattis till målgången!!

  2. Jag tror att jag ska ha månadsbilder som egna temat i nästa års fotoutmaning -alltid kul att se skillnaderna i naturen månad för månad! Grattis till målgång! 🙂

  3. Grattis till målgången! Precis som tidigare kommenterat, så har det varit trevligt att se dina månadsbilder, och alla andra fina bilder förstås!

  4. God fortsättning och grattis till målgång i årets utmaning. Så roligt att följa dig under året även om mina kommentarer gått i vågor. Har varit ett så konstigt och annorlunda år att inget blivit som man tänkt sig.

  5. Stort Grattis till målgång Claes!! Du avslutar riktigt snyggt med en harmonisk och fin ”vinter”-bild i din serie av fotografier per månad där vi fått ta del av naturens växlingar. Bra jobbat!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.