Eget tema 11 – Juni (201/365+1)


Juni månads bild i min årsserie från Bräknelyckan i Sölvesborg. Tidigare månadsbilder hittar du här: januari, februari, mars, april och maj.

Bilden jag i morse 2020-06-28 kl 07.33.

7 reaktioner till “Eget tema 11 – Juni (201/365+1)

  1. Väldigt roligt faktiskt att jämföra dina bilder tagna på samma plats varje månad. De varierar en hel del och hittills är nog januari och april de vackraste men den här är även den väldigt fin med allt det gröna. Du valde helt klart rätt ställe för dina månadsbilder.

    1. Jag tycker själv det är roligt att se tillbaka på de olika månaderna. Man tänker annars inte riktigt på hur mycket som faktiskt händer i naturen. En och samma plats kan se väldigt olika ut både över året och över dygnet.

  2. Det är något visst och magiskt med månadsbilder. Det är lätt att glömma bort den förändring naturen genomgår men också lätt att glömma bort att här ner i söder är det inte så stora skillnader i vissa månader.

    1. Ja, där brukar vara många måsar. Det ligger en liten holme till vänster utanför bild. Där brukar verkligen vara massor med måsar. Skulle tro att de har en häckningsplats där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.