Eget tema 9 – Maj (169/365+1)

Maj månads bild i min årsserie från Bräknelyckan i Sölvesborg. Tidigare månadsbilder hittar du här: januari, februari, mars och april.
Bilden jag i morse 2020-05-27 kl 06.37. Passade efteråt på att ta årets första bad utomhus 🙂

9 reaktioner till “Eget tema 9 – Maj (169/365+1)

 1. Allitd lika roligt att följa förändringarna varje månad. Ljus, färger och natur framträder i olika skepnader. Den här bilden är jättefin men den du visade förra månaden är nog hittills den i mitt tycke bästa.

  Nu måste jag avsluta men återkommer imorgon. Som du säkert noterat har jag hoppat av utmaningen av olika skäl och av någon anledning känner jag en viss skuldkänsla eftersom vi ju tillsammans beslutade att vi skulle hoppa på årets utmaning. Men jag känner också att två bloggar blivit för mycket och valet föll på min primära. Vill tacka dig för alla fina kommentarer som jag fått och önskar dig lycka till med utmaningen. Jag kommer självklart att fortsätta att följa dina inlägg, tycker att du är väldigt duktig med kameran och inspireras ofta av dina bilder. Återkommer!! 😀

  1. Håller med dig om månadsbilden. Försöker ta bilder vid lite olika tider på dygnet och det påverkar ju ljuset. Skulle gärna vilja ta en soluppgångsbild, men det blir så tidigt nu. Kanske till hösten. Har även en idé om att ta en bild med stjärnhimmel, om det är möjligt med hänsyn till omgivande ljus, men då måste ju en del andra förutsättningar vara uppfyllda också. Får se om det lyckas 🙂
   Jag såg faktiskt inte förrän igår att du har hoppat av. Det var ju tråkigt, men jag förstår att du har dina skäl. Jag får följa din andra blogg i stället. Det är inspirerande 🙂
   Jag kan själv känna att motivationen varierar emellanåt, men ska väl ändå försöka slutföra årets utmaning. Du får gärna fortsätta kommentera. Det bidrar till motivationen 🙂

   1. Roligt att du försöker variera månadsbilden så gott det nu går då motivet är detsamma. En utmaning är det iallafall.

    Kommer självklart att fortsätta följa dina inlägg och i mål kommer du säkerligen.

    Tack än en gång för att du vill fortsätta att följa mig på maltanita.com 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.