337 Var är jag nu? (255/365+1)

24 reaktioner till “337 Var är jag nu? (255/365+1)

  1. Det är en fin bild. Jag har också plåtat där, men jag var inte uppe på muren där du stod och tog den här fina bilder. En oförlåtlig miss inser jag när jag ser din bild. Men jag hade inte heller det fina ljuset som du fångade. Så det hade inte blivit lika bra ändå 😦

    /Skvitt

  2. Vilken vacker bild som en tavla. Så snyggt utsnitt med gräset i fronten, vägen som leder blicken och det mörka molnet till höger. För att inte tala om färgerna och ljuset. En otrolig bild tycker jag.

    1. Jag har inte heller varit där vid solnedgången, men den här gången bestämde jag mig för att gå dit vid den tiden. Och det ångrar jag inte. Ljuset var väldigt fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.