Även i Köpenhamn

Åkte med sambon till Köpenhamn några dagar för lite miljöombyte och en förhoppning om att skingra tankarna på situationen i världen. Men även där blev vi påminda om det krig som pågår inte långt från Sveriges gränser. Först råkade vi på en militärparad på Kastellet och sedan den danska fregatten Nils Juel och den svenska korvetten HMS Karlstad i hamnen. Allt övervakat av både polis och civil säkerhetspolis. Det visade sig att försvarsministrarna för Sverige, Danmark och Storbrittanien var där med anledning av att länderna under helgen skulle genomföra en gemensam militärövning i Östersjön inom ramen för den s k snabbinsatsstyrkan JEF (Joint Expeditionary Force).
Bortsett från det blev det några avkopplande dagar i härligt, soligt väder 🙂

6 reaktioner till “Även i Köpenhamn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.