251 Ryssja (253/365+1)


En gammal ryssja upphängd mellan ett par träd.

17 reaktioner till “251 Ryssja (253/365+1)

  1. Ähh… nu fastnade jag bland kommentarerna igen vilket jag brukar undvika innan jag skriver. Kan bara hålla med i vad övriga skriver. En väldigt lyckad bild på något ganska så enkelt men som du lyckats göra intressant.

  2. Förlåt mig Claes, men jag vänjer mig aldrig vid detta att man bara får ett gilla när man har kommenterat. Det är därför jag bara trycker på gilla hos vissa även om det fanns annat att säga. För mig är en kommentar som att prata med någon och att få en nick tillbaka är inte riktigt nog. Inte illa ment, bara som en upplysning, var och en gör förstås som det passar en.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.