218 Och vem är du då? (154/365+1)


Ja, det undrar jag. Hoppas någon här kan ge mig svar. Marie kanske 🙂

17 reaktioner till “218 Och vem är du då? (154/365+1)

  1. Fin bild på Nötväckan! Jag har fått lära mig av svågern som är fågelskådare att Nötväckan är den enda fågeln som kan klättra både upp och ner på en trädstam medans Trädkryparen bara kan klättra uppåt för att sen flyga till nästa trädstam och landa nedtill.

    1. Det verkar vara en majoritet för nötväcka, så jag tror på det 🙂 Snåle Per var ett roligt uttryck, som jag aldrig hört 🙂 Vad är bakgrunden till det?

  2. Åh vilken fin bild. Snyggt fångat mot den blå himlen. Du är verkligen duktig på att fånga fåglar. Ja det är troligast en hona eftersom den är ljus på bröstet. Nötväckor klättrar nedåt på stammen och trädkryparen uppåt. Den har dessutom många olika läten. En kul liten fågel.

    1. Tack 🙂 Jag minns inte nu, men jag tror denna klättrade både upp och ner 🙂 Det var lite svårt att få kameran att fokusera när den hade stammen som bakgrund. Den smälte in i bakgrunden. Men när den stack ut huvudet så himlen blev bakgrund, så gick det bättre 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.