339 What! (55/365+1)


What! Ja, det var vad jag och min sambo tänkte när vi i måndags var i Landskrona och såg det här. Vintergäck och snödroppar har ju blommat i flera veckor nu. Men här hade även körsbärsträd börjat blomma. Vet inte vad det är för sort, men det kan ju inte vara rätt tid för dem nu.

Övervägde först om jag skulle publicera bilderna till temat Misslyckat, för jag vet inte hur jag har satt fokus och bländare. Något har i alla fall inte blivit som det skulle. Jag kanske blev så överraskad av att det blommade 🙂 Men de får hänga med här som bildbevis på blomningen 🙂

12 reaktioner till “339 What! (55/365+1)

  1. Har sett att knopparna växer på fruktträden. Kanske dags att spana in körsbärsträdet också.Tycker det är snyggt med de ljusa bilderna.

  2. Det blev iaf väldigt vackra bilder på de underbara blommorna. Men visst i år ser jag det tydligt att så mycket är alldeles tidigt här i Östergötland. Har sett att syrenbuskarnas blad få knoppar, snödroppar blommar för fullt även här sedan några veckor och en massa andra buskar har börjat grönska. Har aldrig sett detta tidigare. Oroväckande och sorgligt.

  3. Årstiderna har fått totalt spatt……här nere ( Skurup ) såg jag en blommande maskros igår när jag var ute med vovvarna. Körsbärsblommor är otroligt vackra vilket du fått fram i närbilderna. Skira små blommer som skiftar från vitt till rosa i en härlig harmoni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.