2 Abstrakt spegling (54/365+1)

18 reaktioner till “2 Abstrakt spegling (54/365+1)

 1. Absolut abstrakt! Och en bra tolkning av temat! Så fina färger som ger mig höstkänsla. Det finns ett lugn i den krusade vattenytan som tilltalar mig och gör att jag vill titta vidare, en blir liksom inte mätt. Håller med vem det nu var som liknade den vid en oljemålning.
  Snyggt fångat!

  1. Det är en damm i en park. Jag har tagit en bild av vattenytan en liten bit ut från kanten där allt möjligt i omgivningen speglar sig, gräs, grenar, himmel, etc. Jag har justerat ljus, kontrast och skuggor m m i Lightroom.

 2. Snyggt. För tankarna till höstträd, iaf för mig. Fint med de många olika färgerna och ”finvattrad” yta. Lite Monet ja.
  Tack för besöket oxh dina kommentarer. Jag ska testa att vända bilden upp o ner.

 3. Mycket vacker tolkning på temat. Den har jag gärna på en vägg hemma ! 🙂
  Härliga färger, spegling, ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.