Träden fångar blicken

Det är ofta träden som fångar blicken i Tilos landskap. Ibland de ensamma träden med former eller placeringar som på något sätt sticker ut. Ibland på grund av hur ljuset skapar skiftningar och andra effekter i trädens färger.

2 reaktioner till “Träden fångar blicken

  1. I det karga bergiga landskapet står vissa träd ut som skulpturer. Fantastiskt med färgskiftningarna som du har fångat på dina bilder, väldigt vackra landskapsbilder. En liten ö, har jag förstått.

    1. Tack 🙂 Ja, det är en liten ö. Ytan är ca 60 kvadratkilometer, så det skulle rymmas ett 30-tal sådana öar i Vättern 🙂 Befolkningsuppgifterna varierar, men de flesta skriver att den har omkring 500 bofasta invånare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.