140 Invasiv (157/365)

15 reaktioner till “140 Invasiv (157/365)

  1. Många är de och vackert blev det på bild, en sorts sommarhärlighet med bismak av dåligt samvete för en del. Men jag tror mig förstå att lupinen är invasiv på vissa jordar och inte på andra. Hos oss håller den sig på plats eller försvinner till och med helt, som från min tomt.

    1. Jag vet inte hur det förhåller sig, men man kan ju se att det varierar väldigt mycket. På en del håll finns inga alls eller väldigt få medan det på andra håll finns väldigt många.

  2. Vackert fält av blommorna med alla dess färger. Härliga färger och ljus. Snyggt komponerat med att ta med så många Lupiner på en gång. Blir en snygg helhet av så många olika färgnyanser bland det vackra gröna med växter och med bokehn i bakgrunden.

  3. Ja, de är vackra och pryder verkligen upp t.ex längs vägarna när de blommar, men som sagt invasiv och det är ju inte så bra.

  4. Många skäller och gnäller och visst förstår jag att lupinen inte alltid är önskad men jag störtgillar dom verkligen. Underbar bild!!

    1. Visst är de fina (när de blommar), men det är ju synd om de helt tränger ut många andra fina sommarblommor. Tack för din kommentar Susanne 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.