156 Kreativt (142/365)

24 reaktioner till “156 Kreativt (142/365)

 1. Min omedelbara känsla när jag såg vilden var, så häftigt och coolt. Efter att läst de andras kommentarer fick jag fundera lite på vad jag verkligen tycker. Men jag står fast vid att det var något läckert och kul över det hela.

 2. Här blir jag kluven för jag ser för mycket kladd! Tycker faktiskt att det ser rent ut sagt hemskt ut och ingen plats jag skulle vilja besöka. Märker attt jag skiljer mig från mängden men nej, det här är inte kreativitet, det här är klotter, väldigt dålig sådan. Fast du har fotograferat eländet riktigt bra 😀

  1. Håller med dig om att det är rätt mycket klotter nu, åtminstone det som syns på bild. Men där finns det som är bättre också.
   Å andra sidan är ju inte ruinerna av det gamla valsverket i så gott skick heller 🙂

 3. Kreativt klotter och ett häftigt och väldigt snyggt foto på det hela. Där hade jag gärna varit med kameran – var är det?

 4. Stämmer verkligen bra på temat. Jag gillar platsen du valt där kreativiteten från ungdomar (antagligen) fått flöda fritt med ”hereoglyfer” . Fin komposition av dig där du valt en bra plats att fota det på och där du fick in ett fint djup i bilden. Gillar blandningen av rosten man kan se och mot färgerna de målat med samt speglingarna av vattenpölar på det slitna golvet.

 5. hehe, det är väl bättre att sådant kreativitet får utlopp här än på tågen och husfasader. härliga färger som drar in blicken i bilden. bra att du behållit relativt högt bländartal (det verkar så i alla fall)

 6. Kreativt och destruktivt på samma gång. Det finns mycket snygg graffitti, det här hör väl inte riktigt dit, men det finns nåt där mellan ruinerna och all färg som ändå är rätt häftigt.

  1. Tack för din kommentar 🙂 Det fanns bättre graffiti i andra delar av det gamla valsverkets ruiner. Det började som ett ungdomsprojekt 2015, men sedan har det fyllts på och förändrats efter hand under åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.