364 Ö (16/365)


Åtminstone en liten 🙂

28 reaktioner till “364 Ö (16/365)

  1. Riktigt fint komponerad bild! För mig blir det lite ”förvirrande” att det är öppet vatten hos dig, när vi har så mycket snö och is här. Sverige är avlångt!

  2. bra jobbat! otroligt fint komponerat! med båten i fjärran blir det till nåt extra. gillar den starkt.
    om jag själv skulle redigerat den då skulle jag nog dragit ner på den blåa nyasen i vattnet. det blir på något sätt groteskt med blå vatten och grå himmel. en upp och ner vänd värld. 🙂
    // Alina

    1. Tack för din kommentar 🙂 Jag håller med dig. Vattnet är lite väl blått och då har jag ändå dragit ner mättnaden jämfört med originalbilden. Men jag kunde nog minskat ännu mera. Försökte även få in mer blått i himlen, men jag fick inte till det riktigt. Övervägde ett tag att göra hela bilden svartvit, men då såg man inte lika tydligt att det var vatten runt om ön. Så det fick bli så här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.