193 Min historia (362/365+1)


I fredags var jag och hälsade på min mor och syster i Karlskrona. Passade på att ta den här mobilbilden på mina föräldrars bröllopsbild. Min mor fyller 95 i februari 2021. Min far dog för 25 år sedan, men skulle annars ha fyllt 100 nästa år. Jag blir inte riktigt klok på tavlan för det ser ut som om det är ett foto, men där vissa delar, bland annat blommorna, är målade. Men det kanske var något man gjorde på den tiden.

12 reaktioner till “193 Min historia (362/365+1)

  1. Vilket fint foto du tagit av bröllopsporträttet. Det blir extra spännande med det kolorerade som väcker fantasin. Det minner ju också om en annan tid än den digitala vi har idag. Snyggt till temat.

  2. Fin bröllopsbild. Kan det vara så att brudparet och fotografen missade att få med buketten och då valde de att måla in det? Jag gillar annars kombinationen men den är väl ganska ovanlig?

  3. Jag undrar om det inte är så att man utgått från ett foto och sen gjort en målning av det, och kanske lagt till lite. i alla fall var det så med mina föräldrars bröllopsporträtt. jag blev faktiskt riktigt förskräckt när jag såg det, det stämde ju inte alls med hur det var. De gifte sig i svarta finkläder men jag vill minnas att det var vitt på porträttet, med slöja och allt. Men det är ett fint porträtt på dina föräldrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.