192 Min barndoms badstrand (363/365+1)


Jag kan inte minnas bryggorna i mitten av bilden. Och träden har väl tillkommit på senare år. Men för övrigt är det sig likt från min barndom (även om stranden känns mindre nu). Här var jag ofta och badade när jag växte upp, både tillsammans med familjen och på egen hand med kompisar. Här gick jag i simskola och lärde mig simma. Här tog jag också många simmärken, bl a mitt första simborgarmärke 🙂

10 reaktioner till “192 Min barndoms badstrand (363/365+1)

  1. Förutom ett vackert foto är det kul med en historia bakom. Roligt att det väcker så mycket minnen hos många. Jag lärde mig simma inomhus när jag var fem år. Jag jobbade hårt för jag ville följa med de äldre syskonen när de skulle åka och bada. Med tillräcklig motivation så går det tydligen.

    1. Jag plockade fram mina gamla simmärken, som jag fortfarande har kvar och om jag inte tar helt fel, så var jag sex år när jag tog mitt första simborgarmärke 🙂 Tack för din kommentar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.