53 Domherrar (364/365+1)


Domherrar har jag inte sett i den här delen av landet på väldigt länge. Men nu upptäckte jag några i en av stadens planteringar 🙂

9 reaktioner till “53 Domherrar (364/365+1)

  1. Ja, Domherrar är inte så vanliga här heller och råkar jag få syn på en eller ett par så är de långt borta och kommer inte synas på bild! Jag vill så gärna hitta den perfekta maten så den kan komma och äta så jag kan få fotografera dem för de är så vackra! Dina Domherrar är också jättefina och är perfekta till temat! Du frågade om min fjärde-adventbild är en dubbelexponering och ja, det är det! Kul att du gillade den och de andra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.