Eget tema 26 – Flock (307/365+1)

9 reaktioner till “Eget tema 26 – Flock (307/365+1)

  1. Jag tycker att det är något speciellt med fågelflockar som avtecknar sig mot skyn. Kanske är det minnet av vingslagen och ljuden av den hastiga flykten som man fryser i fotot, hur de cirklar, flockar sig och sedan skingras – som en flyktig dansföreställning. Att Edvin Öhrstöms Kristallvertikalaccent (pompöst namn) är med i bild är ett plus och gör bilden intressant och vacker.

    1. Ja, det är fascinerande med fågelflockarnas framfart. Verkligen som en ”flyktig dansföreställning” och i det här fallet med Kristallvertikalaccenten 🙂 som ett slags nav i dansen. Jag har ofta funderat på hur de kan undvika kollisioner i de snabba förflyttningarna och vändningarna. Och vem är det som avgör när de ska vända, flocka ihop sig och skingras?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.