179 Mandala (302/365+1)


Grafik av Lotta Melin. Utställning på Pumphuset i Borstahusen, Landskrona.

6 reaktioner till “179 Mandala (302/365+1)

  1. Där löste du det knepiga temat galant. Först och främst, Mandala, jag visste inte alls vad det betyder och jag gissar att fler med mig inte hört talas om Mandala tidigare. Sen är det ju intressant och spännande att lära sig något nytt, Som att en mandala är en geometrisk bildform med ursprung från indien inom religionerna hinduism och buddhism. Tack google och tack Claes, för det är precis vad vi ser här 😉

    1. Jag fick också ta till google för att ta reda på vad mandala är 🙂 Och så hade jag tur när vi var i Landskrona häromdagen. Där fanns ett galleri där denna och några andra liknande var utställda, så jag kunde ta en bild 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.