356 Välfärdssamhälle (298/365+1)


Blekingesjukhuset i Karlshamn.

3 reaktioner till “356 Välfärdssamhälle (298/365+1)

  1. Ett ypperligt exempel på det välfärdssamhälle vi faktiskt lever i. Bilden förmedlar för mig en känsla av vardag. Inte för att jag brukar besöka sjukhus särskilt ofta men något i bilden, kanske de dämpade färgerna, gör att den känns lite vanlig. Vet inte men ett bra motiv valde du för temat och bilden är fin.

    När jag funderade på det här temat tänkte jag på sopor. Vi kastar ju så mycket! Hahaa… det känns verkligen helt galet när jag ibland ställer ut ”organiska sopor” i en säck som väger flera kilo. I vissa länder söker människan mat bland sophögarna. Tragiskt och inte hade det blivit någon bra bild heller 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.