claesbilder

Bilder om allt och ingenting

178 Mitt i maten (22/365)

13 kommentarer


Före jul satte vi en liten gran i en kruka på balkongen och hängde dit äpplen som prydnad (numera uppätna och ersatta av nya). Sedan en tid tillbaka har vi dagliga besök av koltrastar, som verkligen gillar äpplen. Här har jag fångat en av dem ”mitt i maten”.

13 tankar om “178 Mitt i maten (22/365)

 1. Verkligen snyggt fångat!

 2. Ja, rent bokstavligen så sitter dom även mitt i maten 🙂 Fyndig tolkning och koltrasten är ju dessutom en fantastiskt fin fågel som gärna får komma på besök.

 3. Stämningsfull och mysig bild 🙂 Fint med alla de mjuka färgerna.

 4. Vacker bild på vacker fågel! Mer en vårfågel här, men ack så välkommen när den dyker upp!

 5. Underbar bild på vår bästa fågel (tycker jag), och verkligen mitt i maten :).

 6. Härlig bild! Min favoritfågel – fjädrarna syns så fint och näbben färg sticker ut så snyggt!

 7. Nej, men titta vilken fin fågel 😀 Supersnyggt komponerat med äpplen och grenar som omger koltrasten som är så perfekt i fokus.

 8. Fint fångat och perfekt skärpa på den fina koltrasten! 🙂

 9. Så fint du lyckats med skärpan på exakt rätt ställe. Jag tycker att det är svårt att hinna med att få till fokus på ögonen på djur innan de hinner försvinna iväg. Resultatet blev så fint med inramningen av grankvistarna och de gulröda äpplena. Det matchade väldigt fint dessutom med koltrastens orangefärgade näbb och svarta fjäderdräkt.

 10. Så fint att julpyntet kom till användning 🙂

 11. Jag älskar koltrastar! En av dem försökte just hänga i vår talgbollsmatare men hade det besvärligt värre. Det kom mycket snö igår och jag tror att det är en tuff dag för fåglarna att hitta käk. Så trots feber masade jag mig ut och skrapade bort snö från en liten yta och lade ut just äpplen, ost och lite russin. Vi måste ta hand om våra fina fåglar 🙂
  Mysig bild du tagit!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.