357 Välkommen (286/365+1)

11 reaktioner till “357 Välkommen (286/365+1)

  1. En fin och välkomnande dörr!. Jag funderade först hur och varför den stod där, men sedan läste jag din förklaring. Fin tolkning! 🙂

  2. Tycker dörren känns lite rörig, fantasifull med mycket färg. Kan ses som välkommnade då den ju har flera positiva budskap. Skulle jag mötas av den dörren skulle jag nog stanna till och vänta ett tag, vill ju titta på alla detaljer. Blir inte klok på om den är fristående, det syns ju inga väggar och det är lite svårt att se vad som döljer sig därbakom. Onekligen en intressant dörr 😀

    1. Dörren ingår i en konstutställning som heter ”Uttryck – Avtryck”. Den står för sig själv och är målad av en grupp människor, som ingår i ett Finsam-projekt. Projektet syftar till att hjälpa personer som upplever psykisk ohälsa och/eller har en funktionsnedsättning att må bättre, känna sig inkluderade och på sikt också bli självförsörjande. Baksidan av dörren är belyst av en strålkastare, som skiftar i färg. Den sidan har en helt annan karaktär med bilder och texter som är raka motsatsen till den välkomnande framsidan. Man kan väl se dörren som en illustration av det ljusa och det mörka i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.