Eget tema 18 – På en sten (261/365+1)

14 reaktioner till “Eget tema 18 – På en sten (261/365+1)

  1. Oj, vilken fin bild! En riktigt snygg inramning av det blå vattnet runt stenen, ett härligt ljus och fint med speglingen. Och som pricken över i:et, fåglarna och deras vita spillning som skapar ett ganska så regelbundet mönster. Mycket att titta på men ändå en bild med harmoni.

  2. Oj! Här var det mycket. Horisontella linjer av hav och himmel, vertikala eller böjda linjer av fågelträck som åter blir horisontella i speglingen. Och så några fåglar som pricken över i. Förutom färgerna och formen på stenen. Gillar bilden mycket.

    1. Tack för din kommentar. Jag gillar också bilden 🙂 Det var 30 grader varmt den där dagen. jag fastnade nog för den råa stenens kontrast mot det mjuka ljuset, träcket på stenen och hur det speglades i vattnet. Och fåglarna som en accent till detta. De tre till vänster åt av något som låg på stenen medan den vita tittade på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.