142 Jag vill! (247/365+1)


Vill du taga denne …? Och jag tänker mig att hon svarar Jag vill! 🙂

10 reaktioner till “142 Jag vill! (247/365+1)

  1. En rolig och fyndig tolkning och väldigt fina ”små” konstverk. Är de snidade av trä eller annat material, är de utställda tillfälligt eller sitter fast och är de lika stora som de ser ut fast det kan vara en luring då de även kan vara ganska så små. Du var lite ”snål” här med etiketter så det är marigt att klura ut detaljerna, för den som är nyfiken 😉

    1. Jag kände inte på dem, men de såg ut att vara i trä. Stora som människor eller t o m lite större. De står i en rondell på infarten till Oskarshamn. De påminner om Döderhultarns (Axel Petersson 1868-1925) små snidade skulpturer och det är nog meningen. Han föddes i Döderhults socken utanför Oskarshamn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.