claesbilder

Bilder om allt och ingenting

5 tankar om “128 I see faces (228/365+1)

  1. Snyggt och elegant. Som sagt tidigare ett fint ljus du har som gör att det vackra altarskåpet kommer till sin rätt.

  2. Ganska så udda utsmyckningar för att vara i en kyrka fast kanske inte, det är inte så ofta jag går in i kyrkor här på Malta. Något jag borde göra oftare eftersom det finns så mycket vackert att finna och själva känslan av att befinna sig i en kyrka är alltid lite speciell. Snyggt presenterat, de båda bilderna behövs för att man ska få en uppfattning om var dessa ansikten och symboler i den övre bilden egentligen hör hemma.
    Nu ska jag gå och bada, återkommer.. 😉

    • Den är nog ganska unik. Jag har i alla fall inte sett något liknande förut. Jag brukar ofta gå in i kyrkor när jag besöker olika platser. Tycker de är intressanta både som byggnadsverk och för inredningens/utsmyckningens skull (eller bristen på utsmyckning). Kan väcka mycket tankar. Och som du säger, så är känslan/stämningen, ibland även doften, speciell, särskilt i stora kyrkor, katedraler, etc. Ibland kan jag gå in bara för tystnadens skull. Det är en av få platser i stadsmiljö där det faktiskt är tyst och det kan vara vilsamt ibland.

  3. Härliga färger och ljus.

  4. Bra ljus du fått till, inte alltid lätt i kyrkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.