32 Brett sortiment (189/365)

10 reaktioner till “32 Brett sortiment (189/365)

 1. Här var utbudet stort men för mig är det inte svårt att välja. Skulle jag köpa något här så blir det den fina korgen. Den kan man ha mycket nytta av. Vi har en liknande, men av den finns idag inte mycket kvar. Fanny har en förmåga att tugga den i smulor hon är uttråkad, varför hon nu skulle vara det, 😕 Men efter tre år håller den ännu ihop och där har hon sina leksaker.

  Fast nu var det kanske bilden som var själva syftet och inte vad jag skulle vilka ha. Bilden är intressant med mycket att titta på och väldigt passande till temat.

  1. Ibland är de glada för att tugga i sig saker 🙂 Men du/ni och Fanny verkar ju vara ute mycket, så hon borde väl inte vara uttråkad?
   Jag hade för länge sedan en cockerspaniel, som en gång gnagde av ett stolsben på mitten. Det var en dag när han hade varit själv hemma lite för länge 🙂

   1. Fanny har bitit sönder både bilbälten och skadat möbler med sina vassa tänder då hon var hos vår hundvakt när vi var i Malaysia. Det blev lite dyrt.. 😉

 2. Vilken fin bild. Snyggt att du tog med fönstren på det sättet. Det blev ett fint ljus. Jag gillar också att du tog med de färgglada böckerna till höger. Det ger balans i bilden. Jättefin bild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.