210 Nu var det slut (1/365+1)


Nu var det slut, det gamla året 2019 och ett nytt år tar vid 🙂

34 reaktioner till “210 Nu var det slut (1/365+1)

  1. Kul att börja i slutet! Och nu har jag tittat igenom dina bilder från slutet till (årets) början — vad mycket fint du har här! Ledsen att jag har varit sen med att svara på dina kommentarer, som alltid värmer, och ännu senare med att hälsa på hos dig! (Jag har tänkt titta in länge nu, men har knappt hunnit med min egen blogg.) Ska bli spännande att komma tillbaka hit och se vad du gör av hösten (min favoritårstid, som väl snart måste börja komma).

  2. En helt fantastisk bild du börjar med! Skickligt att få fram färger och rätt under dessa mörka förhållanden.
    Passar på att önska dig en fin fortsättning på det nya året. Har varit ute med kameran både igår och idag och förhoppningsvis ska jag kunna lösa iallafall ett av alla teman så jag kommer igång. Tycker faktiskt att listan ser ganska så svår ut, får se hur det går. 😀

    1. Tack detsamma 🙂 Har bara ögnat igenom temalistan lite hastigt, så jag har inte riktigt koll än, men jag har noterat en del som känns knepiga. Fast med lite inspiration från olika håll ska det nog gå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.