205 Nytt jobb (365/365)


Att vara lärare idag är nog ett nytt jobb jämfört med tiden på bilden 🙂

Så blev det målgång i årets utmaning också. Känns bra, även om det blivit en och annan långsökt tolkning 🙂

30 reaktioner till “205 Nytt jobb (365/365)

 1. Grattis, bra gjort, många fina och inspirerande bilder ! Roligt att du fortsätter, jag tar en paus men hoppas kunna komma tillbaka om ett år eller två!

 2. Snyggt jobbat!
  Jag har följt dig under året och så många fina bilder/tolkningar du har lagt upp – 365 stycken!!
  Ser fram mot att se fler av dina bilder nästa år?

 3. Grattis till målgången. Det har varit roligt att följa dig och dina fina bilder. De inspirerar. Tack också för alla dina kommentarer. Kul att du fortsätter.

 4. Grattis till målgången! Tack för alla dina fina bilder, har njutit en lång stund inne hos dig.
  Själv har jag inte haft något bra år, kämpar nu för att gå i mål. Många nödlösningar blir det, till skillnad från dina mitt i prick-tolkningar. Hoppas vi ses nästa år, har redan anmält mig, trots att jag vet att det blir en trög start.
  Kanske har jag frågat förut – vad använder du för kamera?

  1. Tack 🙂 Fast jag tycker jag har haft en hel del nödlösningar jag också 🙂 Du har ju inte så långt kvar nu, så det ska säkert gå 🙂
   Jo, jag hänger med ett år till.
   Jag köpte en ny kamera i november 2018, en Nikon D500. De flesta bilderna är tagna med den, men en del med min gamla kamera som jag fortfarande har kvar, en Nikon D7100. Sedan är ett litet antal bilder tagna med mobilen och några med en kompaktkamera.

 5. Grattis till målgången! Kul att få se dina fina bilder under året och tack för alla dina peppande kommentarer hos mig. Jag är med även nästa år du då? Det är så kul jag kan inte låta bli, vad skulle jag då göra av det jag fotograferar under nästa år?? Hoppas vi ses.

  1. Tack detsamma 🙂 Jag har känt mig tveksam och velat fram och tillbaka. Men jag har bestämt mig nu för att vara med nästa år också. Det är ju roligt. Men man kunde önska att fler deltagare skulle vara mer aktiva med kommentarer och så.

 6. HippHipp Hurraaa!!! 😉 Det gjorde du bra och med en fyndig tolkning och spännande bild som avslutning.
  Kommer du att vara med även nästa år?

   1. Är i valet och kvalet. Hoppar du på så gör jag också det. Känns som det är så få som är aktiva och då är det inte lika kul om du försvinner. Fast det kommer förhoppningsvis nya deltagare som tycker det är givande att ge och få kommentarer. Men som sagt, jag gör som du, så slipper jag själv ta del i detta svåra beslut. 😀 Haha.. spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.