141 Komma nära (53/365)

15 reaktioner till “141 Komma nära (53/365)

  1. Dagens ögonbrynshöjare! Vitsippor?! Men sedan läste jag ju kommentarerna och fick svaret. Väldigt fint perspektiv och jag gillar att du fotat så att man i den oskarpa bakgrunden kan ana att det finns fler blommor. Det hade inte varit lika intressant om det bara varit en enda blomma i bilden. Snyggt!

    1. Nej, den är inte från förra året, det vore ju fusk 🙂 Och det är nog inte vitsippor. Det är något krukodlat, som stod utanför en blomsteraffär. Finns det inte något som heter julros!? Jag tror det kan vara en sådan.

      1. Jo det finns julrosor men det ser inte ut som det! Men någon anemon av något slag kanske? Jag skulle aldrig i hela mitt liv tro att du fuskar….men våren kan fuska med att få fram vårblommorna för tidigt i vissa delar av vårt land! 😉

      2. Du har rätt, det är ingen julros. Jag gick förbi blomsteraffären nu ikväll och såg att det är någon sorts anemon. Det fanns även blå, som var väldigt lika blåsippor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.