212 Palett (312/365)


Om du undrar vad det är, så kan du se på nedanstående bild. Det är en närbild på muren, men jag tyckte det såg ut som en färgpalett 🙂

6 reaktioner till “212 Palett (312/365)

  1. Din palett är intressant och det var både roligt och bra att du visade från var du fann den. Är nyfiken på byggnaden och läser Landskrona slott bland dina tags. Om detta är ett slott så kanske det borde snyggas till lite då din palett är betydligt snyggare än själva helheten där ”paletten” finns. Ser ut att vara en pampig byggnad och jag gillar verkligen tegel men tidens tand har satt sina spår för inte är det väl meningen att det som jag ser som missfärgning ska vara där.
    Oavsett så gillar jag din tolkning och din lite speciella palett 😀

  2. Passar otroligt bra på temat. Jätteläcker skulle den vara som tavla på min vägg 🙂 Gillar allt i bilden. Fina färgkominationer i bilden. Ser verkligen ut som ett konstverk gjord av någon känd konstnär. Så kreativ du var som såg ett tema i byggnaden !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.