104 Hoppe, hoppe, hare … (268/365)


Äntligen fick jag en bild på en hare. Trodde jag och kände mig nöjd och glad 🙂 Tills jag insåg att det är en kanin 😦 Men nu har jag tagit reda på att både harar och kaniner tillhör hardjuren, en ordning av däggdjur, som omfattar familjerna harar och kaniner (Wikipedia), så då får den duga till temat 🙂

7 reaktioner till “104 Hoppe, hoppe, hare … (268/365)

  1. En riktig fullträff!! Så jättesnyggt fångat med kameran. Dessutom hjälpte du mig att lösa temat. Kaniner finns det på Malta men inga harar så långt ögat når 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.