claesbilder

Bilder om allt och ingenting

19 tankar om “163 Insyn/Insight (55/365)

 1. Jag gillar alla reflektioner och det suddiga över ögonen, det ger en suggestiv känsla.

 2. Jag gillar också lampan och att det är orange atomerna gården lite varstans i bilden

 3. Verkligen snygg bild. Man känner sig lite som en voyeur 😉 Fint att du har fått med ögonkontakt. Jag tycker sådana här reflektionsbilder är så snygga. Idag hade jag chansen att ta flera stycken i Göteborg, men jag har ju så svårt för det, jag fegar ut nästan varje gång. För att jag brottas med känslan av att de kanske inte vill bli fotograferade. Är detta en spontan bild eller har du pratat med personen innan? Och om det är en spontan bild, vad gör du efter du har tagit bilden? Går du in och prata med personen? Första gången jag fotade gatufoto blev jag totalt jätteutskälld av en person jag fotade i gatumiljön, och då var han bara en del av bilden. Jag gissar att detta spökar i mig fortfarande.

  • Det är en spontan bild. Jag hade ingen kontakt med henne före eller efter. Jag promenerade runt med kameran i Lund och hade i förväg tänkt att jag skulle ta en bild i den här stilen till det här temat. När jag kom till det här fiket satt hon och läste på sin dator. Men förmodligen kände hon på sig att jag stod utanför och tittade upp precis när jag tryckte av 🙂 Jag känner mig inte heller alltid helt bekväm med att ta sådana bilder, men det är lite olika. Ibland har jag frågat i förväg och ibland visat en bild efteråt. Ibland bara tar jag en bild och försöker göra det obemärkt. Det beror lite på situationen. Jag har aldrig råkat ut för några utskällningar eller dylikt 🙂 Men en gång har jag blivit ombedd att radera en bild, eftersom personen inte ville bli sedd/igenkänd på nätet, och då gjorde jag det. En gång blev jag tillfrågad om vad jag skulle använda bilden till. När jag förklarade att det var till den här utmaningen och visade bilden, så hade de inga invändningar.

 4. Snyggt fångat ögonblick.

 5. Det var en bra tolkning av temat. Snyggt fångat

 6. Snygg bild! Tankfull och som extra krydda till det så har du fångat lampan superfint bredvid! Klockren bild!

 7. Tycker också om bilden, tycker om glasrutan som skärmar av. Jag skulle nog också tveka att ta den, är lite feg vad gäller ta bilder på okända. 🙂

 8. Tycker du fångat en härlig känsla i bilden. Tycker det ser ut som om hon tittar in i kameran. Gillar den milda färgtonen liksom speglingarna i fönstret.

 9. Spännande bild…han ser lite fundersam ut killen….

 10. Spännande bild! Bra jobbat! Jag tror inte att jag skulle ha vågat ta den bilden… 🙂

 11. Häftig bild. Får en känsla av att jag står där ute och tittar in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.