148 Klippor (48/365)

28 reaktioner till “148 Klippor (48/365)

 1. Härlig komposition ! Mycket fint med ljuset mot de mörka små partierna på stenarna.Toppenbild ! Bilden känns mäktig. Naturen är fantastisk !

 2. Åh vilken läcker bild! Jag gillar att den plana isiga klippan i förgrunden är med. Det får mig att fundera över hur du lyckades ta dig fram till platsen.

 3. intressant konstellation du har hittad. jag undrar dock om inte det fanns ett bättre vinkel att fota det på eller tajtare utsnitt. den sluttande klippa i förgrunden som tar så mycket palts i bilden tillför inget till kompositionen ur min synvinkel. färger och efterbehandling är som alltid på topp.

  1. Tack för din kommentar 🙂 Jag tyckte hela platsen var fascinerande med all is. Det förekommer ju inte så ofta i denna delen av landet. Jag fastnade också mycket för kontrasten mellan den släta berghällen i förgrunden och de isbeklädda, lite mer kantiga stenarna i bakgrunden.

 4. Vilken häftig miljö du hittade. Jag tycker du fångat isens struktur så bra med en fin balans mellan det mörka och ljusa. Det är en häftig dramatik naturen bjuder på.

  1. Tack 🙂 Jag tycker det är fascinerande med alla dessa isbeklädda klippor och stenar, som vi haft ett par veckor. Det händer ju inte så ofta i denna delen av landet.

   1. Nej jag har förstått det. Roligt för er för det är otroligt dramatiskt och vackert. Här är havet fruset nu så denna vinter har vi mest snö som täcker det mesta. 😊

   2. Här fick vi två decimeter snö i onsdags, men det håller på att smälta bort redan, tyvärr. Det har kommit regn därefter och idag är det 4 plusgrader, så det blir mycket slask.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.