350 Vårflod (113/365)

6 reaktioner till “350 Vårflod (113/365)

  1. Mycket vatten är det och vacker natur, fint med tornet, allt snyggt och uttänkt fotograferat. Även vattnet tilltalar med de mossiga stenarna och flödet – trots att jag annars inte tycker om när man ”slätar ut” vattnets kraft.

    1. Tack! Roligt att du gillar den, trots ”utslätningen” av vattnet 🙂 Här tyckte jag bilden blev bättre med en viss ”utslätning”, men inte mer än att flödet och strukturen framgår. Det ska ju vara en ”vårflod” och den ska väl vara lite vild 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.