270 Sprickor i isen (30/365)


I veckan hade vi ett par nätter med några minusgrader och det bildades en tunn is på grunda vattenpölar, så jag passade på att fotografera några sprickor i isen. Det kanske blir enda chansen den här ”vintern”, som klimatet är numera 🙂

4 reaktioner till “270 Sprickor i isen (30/365)

  1. Här har nog någon varit framme. Fint med mönstren, luftbubblorna och sprickorna. Vi har åter flera minusgrader, får se vart det tar vägen, det är ju februari och det brukar vara den riktiga vintermånaden hos oss. Men ingen snö än.

    1. Jag var ju tvungen att trycka till isen lite för att det skulle bli några sprickor 🙂
      Här är det nog kört snart med ev vinter. Det börjar kännas som att det lika gärna kan bli vår nu. Fast ibland brukar det komma lite snö i mitten av februari, så vi får väl se. Det är ju sportlov här vecka 8 och barnen kanske vill ha lite snö 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.