22 Brofäste (4/365)

16 reaktioner till “22 Brofäste (4/365)

    1. Tack 🙂 Man ser inte hela bron här, eftersom fokus skulle vara på brofästet. Jag tycker också den är väldigt fin. Faktiskt omtalad även utanför Sverige både pga formen och belysningen när det är mörkt. Jag har haft med andra bilder på bron tidigare. Om du klickar på etiketten Sölvesborgsbron under denna bilden, så kommer det upp en del.

  1. Läcker vinkel på bron! Den har jag också funderingar på att använda till temat brofäste. Min mamma bor i Sölvesborg så jag är där lite titt och tätt,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.