Några vinterbilder

Vi fick ju några vintriga juldagar, men de känns redan avlägsna, när dagstemperaturen ligger på 7-8 grader. Man får titta på bilder och minnas 🙂

10 reaktioner till “Några vinterbilder

  1. Vackra vinterbilder med frostiga träd, inte så ofta man har sånt väder! Landskapet förvandlas till en saga. De där solgenombrotten i skogen är så förtrollande, något som man tar med sig i minnet och som här på ditt fina foto.

    1. Det här är nog enda gången denna vintersäsongen, som vi haft frost på det sättet och då får man ju passa på 🙂 Visst är det fantastiskt när man går inne i en skog och solen bryter igenom sådär och lyser upp en liten del.

    1. Ja, det är vackert med frosten. Och det kändes lite sagolikt att stå i den mörkare delen av skogen och se hur solen bröt igenom i en öppning lite längre bort. Det blev en fin kontrast mellan ljus och mörker. Tack för din kommentar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.