111 Hästsvans (135/365)

17 reaktioner till “111 Hästsvans (135/365)

 1. En väldigt harmonisk och finstämd bild och den här gången läste jag kommentarerna innan jag skrev. Det lilla blå stör inte alls tycker jag och hade det inte nämnts hade jag förmodligen inte lagt märke till den. Nu blir det istället att man fokuserar på det där blåa. Visade bilden för maken utan att nämna något och han påpekade bara att hästarnas svansar såg ut att behöva både klippas och borstas 😂

 2. Bakgrunden harmonierar med hästryggarna, samma bullighet och svank. Och matkärlet har samma dämpade färg som bakgrunden. Det lilla blåvita i kanten såg jag inte, även om jag ofta kämpar med sånt, man får inte vara för hård mot sig själv, kolla bara vad proffsen har med i sina bilder ibland. Bilden tilltalar mig mycket, där finns ett lugn i hästarnas koncentration i ätandet. De är försjunkna i det och vänder baken mot omvärlden.

  1. Det kan vara knepigt med små saker i bakgrunden, som drar till sig blicken. Här tyckte jag inte det lilla blå som återstår är så störande, men man kan ju (som jag skrivit i en annan kommentar) dämpa ner det på olika sätt om man skulle vilja. Tack för en intressant kommentar 🙂

 3. Instämmer i din kommentar och de övrigas, men jag tycker du fick fram huvudsyftet med bilden på ett jättebra sätt trots att det kanske var svårt att fota p g a begränsningar att välja fritt i hur du ville ha med vinkel och perspektiv m m.

 4. Hade du inte skrivit om det tror jag inte att jag hade reflekterat över det blå. Men ett svårt val om det hade blivit bättre med mer beskärning… fina svansar! 🙂

 5. Jag tycker inte det blåa är jättestörigt, det är klart att det hade varit snyggare utan, men jag håller med dig Claes, det blir nog för tajt mot hästen om du beskär mer.
  Härlig bild i alla fall!

 6. Härliga svansar och fint med de milda färgerna i bakgrunden. Jag hade kanske beskurit en liten gnutta hårdare för att få bort det blåa till vänster.

  1. Jag kom inte åt att ta bilden riktigt som jag ville, så delar av ett knallblått tält kom med i vänsterkanten. Det mesta har jag skurit bort, men det där lilla lämnade jag kvar eftersom jag tyckte beskärningen blev för tajt mot hästen. Men det blå är ändå lite störigt. Fast om man minskar färgmättnaden och ljuset där, så tror jag inte att man lägger märke till det. Alternativt kan man klona bort just den delen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.