40 Den här är jag nöjd med (95/365)


Även om värmen inte riktigt har etablerat sig ännu, så har vi i alla fall mera vår nu än när jag tog den här bilden den 9 februari 🙂

29 reaktioner till “40 Den här är jag nöjd med (95/365)

  1. Tack för den fina kommentaren Susanne 🙂 Det kändes lite dramatiskt att ta den också där jag halkade runt på den isbelagda marken, i den kraftiga vinden och med vågorna som stänkte lång väg.

 1. det borde du verkligen vara. vilken action bild. bra jobbat. för min egen del skulle jag nog mörkat ner himlen lite för att få ännu mer dramatik.

 2. Det förstår jag. Den blir jag helavundsjuk på. Den kan man titta länge på, det finns så mycket i bilden, både lugn och dramatik. Och så vackra färger därtill.

 3. Mycket dramatik i denna härliga bild. Vattenstänket och himmelen stärker dramatiken i kylan som tagit över stenar och skyltar. En bild att vara nöjd med!

 4. Jättefin bild och jag förstår att du är nöjd. När både motivet, den tekniska och den kreativa biten faller på plats är det kul. Det var mitt egna tema förra året och jag var nyfiken på varför man är nöjd med en bild så jag måste fråga varför är Du nöjd med just den här?

  1. Tack för din kommentar Marie 🙂 Det är inte så ofta vi har möjlighet att ta vinterbilder i södra delen av landet, så bara det kändes tillfredställande.
   När jag tog den här hade vi dessutom haft några dagar med riktigt kallt och blåsigt väder. Vågorna slog in mot land och stänkte lång väg. Det var inte helt enkelt att ta bilden i den hårda vinden och samtidigt parera stänket, men det blev några bra bilder ändå.
   Jag tycker att bilden förmedlar stämningen på platsen och den lite dramatiska vädersituationen. Det är främst det som jag är nöjd med.

 5. Den bilden kan du vara nöjd med ! Vacker härlig komposition . En otroligt dramatisk bild som du fångat på det allra bästa sätt. Snyggt ljus i bilden ihop med det dramatiska. Mycket snyggt med gråskalan. GRATTIS !
  (Bra vi är på väg åt ”rätt” håll vädermässigt 🙂 )

 6. Ja det förstår jag verkligen! Väderdramatik i underbar färgskala. Frusna stenar, istappar och skvalpande vatten. Är det ett utsnitt eller ursprunglig komposition? (Bara nyfiken)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.