136 Inkapslad (21/365)

22 reaktioner till “136 Inkapslad (21/365)

  1. Intressant isfigur och bra avbildad med sidoljus om jag får gissa. Hjälper till att visa alla skavanker. Sen undrar jag om inte bilden skulle må bra av isolering av motivet. Det vänstra figuren är mer spännande än den högra men eftersom den högra får lika mycket utrymme och är lite närmare till betraktaren stjäl den lite ”shown”. Less is more, som de lärda säger 😉

    1. Sidoljus kan nog stämma. Den är tagen mitt på dagen, men solen står ju inte så högt ännu.
      Det skulle funka med en bild på den vänstra delen också, men jag gjorde den såhär, med hänsyn till temat, eftersom det är flera tydligt inkapslade grenar i den högra delen. Tack för din kommentar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.