360 Välsignelse (12/365)


Här kan man kanske få en välsignelse 🙂

21 reaktioner till “360 Välsignelse (12/365)

    1. Tack för dina kommentarer Alina 🙂 Det är roligt och lärorikt att få återkoppling om komposition och teknik m m. Här i Sverige tror jag inte man behöver tillstånd. Men det kan kanske bero på situationen vid själva fototillfället om det är lämpligt eller inte att använda stativ. 2019 tog jag några bilder i Varnhems klosterkyrka och då frågade jag faktiskt en kyrkvärd som fanns på plats och hon sa att det var helt ok.

  1. Oooh, det är verkligen som att vandra uppför gången genom det perspektiv du har valt med det blänkande golvet. Lyckat!

  2. Vilken fantastiskt vacker kyrka som du verkligen gör rättvisa med ditt foto. Håller med Ullis om att granarna drar blicken till sig, och predikstolen som ser ut som en kungakrona. Pampigt! Vilken kyrka är det?

    1. Tack 🙂 Det är Sankt Nicolai kyrka här i Sölvesborg. Den ursprungliga kyrkan uppfördes i slutet av 1200-talet. Sedan har olika delar tillkommit vid olika tidpunkter. Predikstolen är från början av 1600-talet.

  3. En vacker kyrka! Jag är sällan i kyrkan men när jag väl är där kan jag vandra runt länge och bara beundra allt vackert som brukar finnas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.