196 Morgonmål (355/365+1)


Vårt morgonmål den 8 januari 🙂

5 reaktioner till “196 Morgonmål (355/365+1)

  1. Hmm.. inte vad jag skulle välja, om man nu kunde välja 😬 Bilden känns lite rörig och saknar harmoni. Det enda jag tycker om här är färgskalan som är enhetlig men du har tagit betydligt bättre bilder. Att det sen svider i min mage vid bara tanken på att dricka apelsinjuice och starkt kaffe tillsammans med en kaloribombad croissant är naturligtvis helt irrelevant. 🤣

    1. De är ju inte så mycket för frukost i Rom, ofta blir det bara en snabb espresso. Men vi brukar slå på stort och ta en cornetto också när vi är i Rom. Och här dessutom färskpressad juice, väldigt gott 🙂
      Ja, bilden är ju inget vidare. Jag har definitivt tagit bättre 🙂 Den här tog jag bara rakt upp och ned för att lägga ut på Facebook (eller om det var Instagram), som dokumentation av dagens frukost. Men nu kom jag på att den kunde användas till det här temat också och året går ju mot sitt slut och jag behöver några bilder till för att gå i mål 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.