46 Det finns inget dåligt väder (324/365+1)


”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”, brukar man ju säga. Idag har vi haft riktigt ruggigt väder här med vindbyar på 15-20 m/s och en temperatur på 8-10 grader under dagen. Undrar om kort kjol och barbent var rätt val till dagens väder? Killen bredvid verkar ju ha gjort en annan bedömning 🙂

11 reaktioner till “46 Det finns inget dåligt väder (324/365+1)

  1. Det är visst modernt med kortkort igen. Jodå, en gång i tiden där uppe i norr var det många som frös om våra ben. Måste erkänna att det gjorde vi själva också. Ändå hade vi mamelucker och yllestrumpor som vi tog på oss till och från skolan. Kul bild!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.