Eget tema 31 – Mörker (319/365+1)

13 reaktioner till “Eget tema 31 – Mörker (319/365+1)

  1. Vilken fantastisk bild. Så mycket känslor. En talande bild för många just i dessa tider av påtvingad ensamhet och andra begränsningar. Riktigt riktigt fin och spännande bild!!

  2. Åh vilken vacker bild. Jag tänkte det samma att den skulle kunna bli en fin tavla. Jag gillar bilder med en enhetlig färgskala och där nyanserna inte är så tydliga. Det ljusare partiet vid horisonten tas upp fint i vågorna och stenarna till vänster i bild. Det var en riktigt fin bild tycker jag. Hur mörkt var det när du tog fotot? Hade du stativ?

    1. Tack för din kommentar 🙂 Jag tog bilden någon timme efter solens nedgång. Det var helmulet och mörkt, så jag använde stativ. Bländare 2,8 och 3 sek exponeringstid.

  3. Den här bilden ska man se i stort format, där finns så mycket att titta på. Skulle göra sig som tavla. De runda ”vikarna”, de bulliga stenbumlingarna som tar upp formen, strukturer, texturer, ljus och skuggor, släta ytor mot motsatsen – väldigt väldigt tilltalande.

    1. Tack för din fina kommentar 🙂 Jag föredrar själv att se de flesta bilder i stort format på datorn. Det blir oftast inte alls samma sak att se dem på en mobiltelefon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.