127 I rätt ögonblick (313/365+1)


Precis när det blir en lucka i dimman, så att man kan skymta Kaknästornet i bakgrunden. Nästan som ett ufo 🙂

14 reaktioner till “127 I rätt ögonblick (313/365+1)

  1. Hahahaha! Underbart!
    Hade ni så mycket löv kvar i början av november? Häftigt. Lite avis måste jag säga!

    Själv har jag ballat ur helt i år och inte haft inspiration till 365an. Har inte blivit något resande som gett mig glöd, trista Kiruna har visat sig från sina tråkigaste sidor i år. Hoppas på 365 nya, friska tag nästa år.

    1. Jag var på besök i Stockholm när jag tog bilden. Bor annars i Sölvesborg och här var det ännu mer löv kvar vid den tiden. Vi är ett avlångt land 🙂

  2. Häftigt värre! Fotografering handlar mycket om tur, men det krävs en hel del annat också för att fotot ska blir bra. Jag tror att jag måste ta mig till Sthm snart, om det är så vackert som på din lyckade bild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.