3 Analogt (311/365+1)


Från den tiden när man kunde ringa analogt 🙂

14 reaktioner till “3 Analogt (311/365+1)

  1. En fyndig tolkning av temat och en väldigt fin bild på den något otidsenliga men så vackra telefonkiosken. En helt fantastiskt blå himmel och du har verkligen lyckats fånga ett snyggt ljus från gatubelysningen.

  2. Förutom den vackra telefonkiosken så är det ett fantastiskt foto du tagit. Du fångade ljuset inuti kiosken så fint och så att det röda framträdde och lyktstolparnas sken är ju så vackert. Som vanligt skapar du en fin balans i bilden och den djupblå himlen är som pricken över iet. Snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.