307 Storslaget (271/365+1)

21 reaktioner till “307 Storslaget (271/365+1)

  1. Åhh.. så vackert!!! Underbara färger, snyggt ljus och ett härligt djup.
    Där har jag varit, Kallhusbadet, min mans föräldrar bodde i Varberg. Fast jag har aldrig varit därinne och aldrig sett en så vacker vy av byggnaden.

    1. Jag har varit i Varberg ett antal gånger, men aldrig haft möjlighet att fotografera badhuset i solnedgången, så det kändes bra att ta den här bilden. Jag har inte heller varit där inne, men utsidan är i alla fall väldigt fin 🙂

  2. Wow jag kan bara hålla med de övriga. Du måste ha varit där vid exakt rätt tillfälle för att fånga solnedgången, alla vackra färger på himlen och ljuset och skuggorna på staketet. Vilken fullträff.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.